1 min

Tags in dit artikel

, ,

Razer gaat volgende maand twee nieuwe Naga muizen op de markt brengen voor MMO gamers, de muizen in kwestie gaan de Naga Maelstrom en Naga Molten heten.

De Naga Maelstrom wordt een zwarte muis met een gloeiende vortex en blauwe achtergrondverlichting. De Naga Molten wordt een gebarsten oppervlak en rode achtergrondverlichting.

Beide muizen zijn 116 x 69 x 41.6 mm (LxBxH), hebben een laser sensor met 5600 DPI een een 1 ms reactietijd. Verder zijn er geluidloze super gladde telfon voetjes te vinden onder de muis. Naast vijf normale knoppen zijn er nog twaalf duim-knoppen te vinden, de muis werkt op USB.

Razer Naga Maelstrom

Razer Naga Molten

"Na de fantastische reactie die we hebben ontvangen van de Razer Naga, hebben we besloten twee nieuwe versies te maken om onze fans nog meer manieren te bieden om in games te domineren", aldus Robert Krakoff president Razer USA. "We hebben dezelfde functionaliteit van remapping en macro mogelijkheden genomen van de originele Razer Naga en hier hebben we een verjonging aan toegevoegd voor een meer meeslepende MMO game ervaring."

De Naga Maelstrom en Naga Molten komen op de markt voor een prijs van 79.99 euro.