1 min

Tags in dit artikel

, ,

Apple heeft bekend gemaakt dat de witte variant op de iPhone 4 opnieuw vertraging heeft opgelopen. Naar verwachting komt het apparaat pas in de lente van 2011 op de markt, bijna een jaar na de zwarte iPhone 4.

Apple moest de launch eerder al verzetten van juni naar juli, vervolgens werd het ‘later dit jaar’, waarna het nu dus begin 2011 wordt. Of de witte iPhone 4 eerder op de markt komt dan zijn opvolger, de iPhone 5, is nog maar de vraag. Naar verwachting wordt de iPhone 5 ook begin volgend jaar op de markt gebracht, al is dit niet bevestigd.

Het zou ook zo kunnen zijn dat Apple in alle stilte de witte iPhone 4 annuleert. Het statement van Apple betreft namelijk ‘een’ witte iPhone, om welke versie het gaat wordt subtiel achterwege gelaten.

Al sinds de aankondiging van de witte iPhone 4 gingen geruchten over problemen met de productie van de telefoon. Zo zou het apparaat last hebben van ‘light-bleeding’, wat betekent dat er licht door de randen van het apparaat komt. Daarnaast zou het niet goed lukken om de juiste witte tint te produceren.