1 min

Microsoft heeft de Engelstalige versie van Office for Mac 2011 uitgebracht. Office for Mac 2011 is te verkrijgen in twee smaakjes, namelijk een versie voor consumenten, maar ook voor zakelijke klanten. Op 11 november mogen we ook een Nederlandse versie van Office for Mac 2011 verwelkomen.

De zakelijke variant zal in het Nederlands ‘Office voor Mac Thuisgebruik & Zelfstandigen 2011′ heten. Het pakket bestaat uit Word, Excel, Messenger, PowerPoint, Office Web Apps en Outlook. In plaats van Entourage voorziet Microsoft de OS X-gebruikers nu dus van een Mac-variant van Outlook. Outlook 2011 is ontworpen om beter samen te werken met Apple’s Time Machine-service. Daarnaast kan de mailcliënt mails over hetzelfde onderwerp groeperen. Deze versie van Office kost voor een enkele licentie 249 euro, een dubbele licentie kost 379 euro.

Microsoft geeft de consumentenversie de naam ‘Office voor Mac Thuisgebruik & Studenten’ mee. Dit pakket heeft dezelfde programma’s, op de Outlook-client na. De consumentenversie kost 109 euro, een versie voor drie systemen kost 139 euro.