1 min

Op de website van T-mobile in Engeland is kort een webpagina verschenen waar een Samsung Galaxy Tab te zien was van 10-inch, ook zou de tablet niet draaien op Android zoals het kleine broertje maar op Windows 7 Starter Edition.

Na een korte periode is de webpagina weer offline gehaald door T-Mobile, toch heeft een bezoeker een aantal screenshots gemaakt. Volgens de specificaties op de website zou het apparaat beschikken over een 1.66 Ghz processor, 1 GB RAM geheugen, harde schijf van 160GB en een schermresolutie van 1024×600 pixels. Met de 10-inch tab is het uiteraard ook mogelijk om gebruik te maken van het internet via WiFi en ook via mobiel internet (3G) net als het kleine broertje de 7 inch, welke door Techzine werd gereviewed.

Wanneer de 10-inch tab precies uit zal komen en hoe duur die gaat worden is niet bekend, dat detail stond helaas nog niet op de webpagina van T-mobile vermeld. Volgens de laatste geruchten zou Samsung behalve aan deze grotere 10-inch variant ook werken aan een goedkopere 7 inch variant als die door ons werd getest. Het zou gaan om een tablet met alleen Wifi connectiviteit, dus zonder 3G. Deze tablet zal waarschijnlijk z’n 499 dollar gaan kosten en op Android draaien. Samsung heeft zelf nog niets bevestigd over de komst van andere modellen dan de 7-inch variant, de Samsung Galaxy Tab P1000 die momenteel beschikbaar is.