1 min

Tags in dit artikel

, , ,

In Japan heeft Sharp twee Android toestellen aangekondigd die beschikken over een 3D-scherm, ook zou het toestel beschikken over een 3D-camera. Sharp staat al langer bekend met zijn 3D-schermen, Sharp is ook de leverancier van de schermen die Nintendo gebruikt voor haar Nintendo 3DS.

Met deze twee Android toestellen heb je de mogelijkheid om 3D-beelden op te nemen en natuurlijk terug te kijken. Deze toestellen zullen de eerste smartphones ter wereld zijn die deze functionaliteit krijgen. Volgens Engadget zou je geen 3D-bril nodig hebben bij het bekijken van de 3D-beelden, net zoals je dat bij de Nintendo 3DS niet nodig hebt.

De Sharp Galapagos 003SH die als eerste op de markt zal verschijnen, beschikt over een 3.8-inch touchscreen, een 1GHz snapdragon processor en een 9.6 megapixel-3D-camera waarmee ook in HD is op te nemen. Het tweede model dat uit komt, de 005SH, beschikt over dezelfde specificaties, alleen bij deze versie zal er een QWERTY-toetsenbord aanwezig zijn.

De toestellen zullen eind dit jaar op de markt verschijnen in Japan. Een adviesprijs is nog niet bekend, ook of Sharp plannen heeft om de toestellen naar Europa te brengen is niet duidelijk.