1 min

Tags in dit artikel

, ,

Er zijn een aantal foto’s opgedoken van het eerste Windows Phone 7-toestel van Asus, de foto’s zijn vrijgekomen via de Amerikaanse keuringsdienst FCC. Het toestel werd door de fabrikant in april al ingeleverd, echter heeft Asus nog steeds geen aankondigingen gedaan.

Het toestel draagt het typenummer ‘E600’, het toestel krijgt een scherm mee van 4-inch. Verder is uit de FCC-documenten te halen dat de smartphone beschikt over een 5-megapixelcamera met fliters, er zit ook een accu in van 1300mAh. Op het toestel zijn vijf knoppen te vinden, een camera-, Windows-, terug-, zoekknop en natuurlijk een aan/uit-schakelaar.

De E600 is een van de eerste toestellen waarop Windows Phone 7 werd gedemonstreerd, echter was het toen nog niet duidelijk dat Asus de fabrikant van het toestel was. Opvallend aan het toestel is dat het gemaakt is onder de naam Garmin Asus, echter hebben de twee bedrijven de samenwerking in oktober dit jaar opgeheven door tegenvallende resultaten. Waarschijnlijk is dit de reden waarom dit toestel nooit aangekondigd is en dus mogelijk de markt ook nooit haalt.