1 min

Tags in dit artikel

,

Tijdens de Video Game Awards heeft Electronic Arts twee grote aankondigingen gedaan. Zoals reeds verwacht werd zijn een nieuwe SSX- en Mass Effect-game aangekondigd.

SSX: Deadly Descents

De eerste next-gen SSX-game oogt erg duister. Naast een trailer van de snowboard-game is er nog weinig bekend gemaakt. In de trailer zien we een snowboarder die uit een vliegtuig springt om vervolgens zijn weg te banen op een zeer uitdagende berg. Uiteindelijk verliest de snowboarder de controle en valt naar beneden, waarop hij zijn armen en benen spreidt, waar een glider schuil blijkt te gaan.

De ontwikkelaar van de game is nog niet bekend gemaakt, maar het zou waarschijnlijk gaan om het ontwikkelteam achter de Skate-games.

Mass Effect 3

Naast SSX: Deadly Descents is ook Mass Effect 3 aangekondigd. De derde game uit de reeks zal tegen het einde van 2011 in de winkels liggen. Ook over Mass Effect 3 is nog weinig bekend, maar vast staat dat dit het meest dramatische deel zal worden.

Hoofdpersoon John Shepard gaat op zoek naar hulp, terwijl onze planeet wordt aangevallen. In de trailer is te zien hoe een soldaat zich verweert tegen de aanval, de trailer sluit af met een beeld van de hoofdpersoon, met de aarde op de achtergrond.

Of de game gelijktijdis op de 360, PS3 en PC wordt uitgegeven is onbekend.