1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Uit een report van Digitimes is gebleken dat Apple van plan is haar iMac- en MacBook Pro-lijn in de eerste helft van 2011 te vernieuwen. Uit het report blijkt dat Apple vier nieuwe MacBook Pro-modellen uit gaat brengen, deze zijn ook voorzien van een nieuw design.

Niet alleen over de MacBook is al iets meer bekend maar ook de iMac zal onder handen worden genomen, ook komt er nieuwe versie van de iMac uit die voorzien is van een nieuwe schermgrootte. Het is nog niet bekend om welke grootte dit gaat. Onbekend is dus of dit een 30-inch Mac zal worden of juist een kleinere 22-inch. Welke processor er gebruikt gaat worden in de nieuwe Mac computers is tevens ongeweten, er wordt gedacht aan de nieuwe ‘Sandy Bridge’-processoren.

De MacBook Pro zou volgens het rapport een nieuw design krijgen welke meer gaat lijken op dat van de MacBook Air dus een stuk dunner. Ook zal deze MacBook de nieuwe versie van Mac OS X mee krijgen, Apple zou 30 tot 40 procent meer Mac-producten gaan verschepen in 2011. Apple heeft dit jaar 25 procent meer MacBooks verkocht dan in het jaar daarvoor (2009).