Stay tuned, abonneer!

Apple heeft in navolging van de eerste bèta-uitgave van iOS 4.3 nu reeds een tweede bètaversie uitgegeven. Uit de nieuwe bèta blijkt dat de multitasking-commando’s welke met meerdere vingers werden ingevoerd, nog niet bedoeld zijn voor de uiteindelijke versie van iOS 4.3

De commando’s waren slechts bedoeld als vooruitblik voor ontwikkelaars, maar zullen niet in de uiteindelijke versie van iOS 4.3 verschijnen. Apple wilde van ontwikkelaars weten wat de gedachten bij dergelijke commando’s waren. Of de functie met een latere uitgave van iOS alsnog worden vrijgegeven is onduidelijk.

Verdere vernieuwingen in iOS 4.3 zitten hem vooral in de MobileMe-service, zo lijkt. Naar alle waarschijnlijkheid komt er een service om content te streamen, maar in wat voor vorm is nog onduidelijk. De service heet ‘Media Streaming’ en laat qua intentie weinig te raden over, maar de uitvoering ervan kan op allerlei manieren worden ingevuld. Naar verwachting zal deze dienst bedoeld zijn om foto’s te delen met andere MobileMe-gebruikers.