2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Inwoners van Amerika kunnen deze maand al gaan genieten van de nieuwe Galaxy S 4G. Dit heeft T-Mobile vandaag bekendgemaakt in een persbericht. Het is helaas nog onbekend wanneer Samsung’s nieuwste smartphone naar Nederland komt.

T-mobile belooft met de komst van de Galaxy S 4G een ongekende entertainment ervaring en verbazingwekkende snelheden. De Galaxy S zou een theoretische peak downloadsnelheid van wel 21Mbps kunnen halen.

Op het Super Amoled scherm zal men kunnen genieten van HD TV via T-Mobile TV. Hierop zal ook de gehele programmering van ABC News NOW, FOX Sports, PBS Kids en Azteca Americ te volgen zijn.

Doordat T-Mobile een exclusief contract heeft met Samsung, zal er meer vooraf geïnstalleerde content op de Galaxy S 4G staan. Zo is er doubleTwist te vinden, dt is een automatische synchronisatie dienst die het mogelijk maakt draadloos te synchroniseren met een desktop. Qik maakt het mogelijk om videoconversaties te voeren zoals Skype dit ook doet. Tot slot zal ook de film Inception te bekijken zijn.

Doormiddel van een vijf megapixel camera kan er in 720p HD resolutie worden opgenomen. Deze video’s kunnen opgeslagen worden op de meegeleverde 16GB SD-geheugenkaart welke uit te breiden is tot 32GB.

De Galaxy S 4G trekt het design van de Galaxy S door en heeft een vier inch Super Amoled display. De Galaxy S 4G draait momenteel nog op Android Froyo. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de 1GHz Cortex A8 Hummingbird processor en 512 Mb geheugen.