Stay tuned, abonneer!

Afgelopen nacht ontving Engadget een interessante screenshot van een betrouwbare bron. Op deze screenshot waren namelijk een paar intressante regels code te zien. Deze regels zouden namelijk kunnen wijze op de komst van gaming op Apple TV.

In de code zijn meerdere verwijzingen gevonden naar een mogelijke komst van game support voor Apple TV. Zo worden er in de broncode meerdere verwijzingen gedaan naar ATVGames en ATVThunder. Gespeculeerd wordt dat dit zou duiden op een soort van Game Center met multiplayer support. Ook zou een App- en iTunes store tot de mogelijkheden behoren. Vooral de regels "com.apple.appletv.play.live.thunder" en ".play.archive.thunder" vindt Engadget erg intressant. Aangezien AppleTV slechts een opslagruimte van 8GB kent, zou het niet onwaarschijnlijk zijn als de dienst voornamelijk via het internet werkt.


Ook zouden er twee interessante namen in de broncode te vinden zijn, Sedona en Flagstaff. Sedona zou volgens Engadget alles te maken hebben met video verkoop, verhuur en streaming. Flagstaff zou alles te maken hebben met een iTunes store. Wellicht dat Apple op een volgend event duidelijk gaat bieden.