1 min

Tags in dit artikel

,

De update voor Windows Phone 7 die afgelopen week uitkwam, is door Microsoft weer offline gehaald. Een groot aantal gebruikers melden problemen of kwamen met een onbruikbare telefoon te zitten nadat deze update was geïnstalleerd.

Uit de klachten blijkt dat er zich drie problemen voor kunnen doen na de update. Twee van deze problemen zijn volgens Microsoft simpel op te lossen. Volgens Microsoft heeft ongeveer tien procent van de gebruikers last van problemen na de update. De helft daarvan ligt volgens Microsoft aan of een slechte internetverbinding of te weinig opslagruimte op het toestel. Vooral Samsung gebruikers lijken hinder problemen te hebben met hun toestel. Om die reden is de update nu dan ook offline gehaald.

De update brengt echter geen grote veranderingen met zich mee het lost enkel een aantal bugs op, daarnaast wordt het toestel voorbereidt op een grotere update welke binnenkort beschikbaar moet komen. Dat tien procent van de gebruikers problemen heeft met de eerste update is niet echt een goed teken, zeker niet voor een van de eerste updates van Windows Phone. Microsoft heeft inmiddels wel netjes how-to vrijgegeven waarin precies wordt uitgelegd hoe de problemen zijn op te lossen.