1 min

Tags in dit artikel

, ,

Apple komt met een nieuwe dienst genaamd JointVenture. Een hele toepasselijke naam voor een dienst die zich richt op de kleine en middel grote bedrijven. Met deze nieuwe dienst krijgen bedrijven een betere zakelijke en persoonlijke behandeling vanuit de Apple Stores, diensten die hieronder vallen zijn 24 uurs telefoonservice, leenproducten bij reparaties die langer dan 24 uur duren en speciale workshops.

Voor 499 dollar per jaar zijn vijf werknemers gedekt onder deze JointVenture service. Daarnaast zal er de mogelijkheid bestaan om extra werknemers toe te voegen voor 99 dollar per jaar. Met deze nieuwe dienst probeert Apple kleine en middel grote bedrijven meer haar Apple Stores binnen te krijgen en zo haar positie op deze markt te versterken. Of de dienst ook in Europa beschikbaar komt is nog niet duidelijk.

Met Mac OS X Lion gaat Apple zich al wat meer op server systemen en de zakelijke gebruiker. Daarmee zet Apple grotere stap richting de business markt. Op het Apple-event van 2 maart kunnen we vast nog meer informatie verwachten over deze nieuwe dienst. Daarnaast worden de iPad 2 en iOS 5 verwacht.