Abonneer je gratis op Techzine!

De aankondiging van Call of Duty: Modern Warfare 3 lijkt nabij. We weten inmiddels dat Activision de game dit jaar uit zal brengen en een officiële aankondiging van de ontwikkelaar wordt halverwege april verwacht.

Als we naar de vorige aankondigingen en releasedata kijken kunnen we inderdaad een aankondiging in de maand april verwachten en een daadwerkelijke release ergens in de maand november of december. Vooral de releasedatum zou erg voor de hand liggen omdat Activision zo nog de feestdagen mee pakt welke garant staan voor hogere verkoopcijfers. Ook weten we dat Infinty Ward de game zal ontwikkelen al heeft de studio wel de hulp van Sledgehammer en Raven ingeroepen.

Waarschijnlijk zal de verhaallijn doorgaan waar deze in Modern Warfare 2 ophield. Dit houdt in dat karakters Soap en Price op de vlucht zijn nadat zij ontkwamen aan een set-up. Daadwerkelijke details zijn er nog niet bekend over de game maar het is duidelijk dat Activision met Modern Warfare 3 een goed product op de markt moet zetten nu ontwikkelstudio Dice bijvoorbeeld met Battlefield 3 op de markt komt.