1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Als we de website 9to5mac mogen geloven is de witte versie van de iPhone 4 van de baan. Volgens de website heeft Apple de witte versie uit hun systeem gehaald en daarmee lijkt het lange wachten voor niets te zijn geweest.

De witte versie van de vierde generatie iPhone werd al eerder uitgesteld maar zou deze maand alsnog op de markt verschijnen. Nu lijkt het erop dat de witte versie van de iPhone 4 nooit meer zal verschijnen. De online Apple Store ging gisteren offline rond middernacht en toen de store weer online verscheen was de wijziging die je hieronder afgebeeld ziet doorgevoerd.

Uit de wijziging zou op gemaakt kunnen worden dat de witte versie daarmee van de baan zou zijn. Echter zijn er meer mogelijke scenario’s over de toekomst van de witte iPhone 4. Mogelijk wordt de witte versie uitgesteld tot de komst van de iPhone 5. De geruchtenmolen van de volgende generatie iPhones komt steeds meer op gang. Eerder deze week kwam een Koreaanse site met het nieuws dat de lancering in juni plaats zou vinden. Vooralsnog blijft het gissen over de toekomst van een witte iPhone 4 en de komst van de iPhone 5. Apple heeft over beide berichten nog geen uitspraken gedaan. Wellicht krijgen we gewoon een witte iPhone 5.