1 min

Tags in dit artikel

,

Logitech’s MX518, de populairste en meest-verkochte muis van Logitech, krijgt een opvolger in de vorm van de G400. Deze muis is qua uiterlijk vrijwel gelijk aan de populaire MX518 en G5, maar heeft her en der wat upgrades gekregen.

De Logitech G400 kent het design van MX518, maar heeft een upgrade van de hardware gekregen op enkele fronten. Zo is er nu een 3600 DPI optische-sensor, terwijl dit voorheen een 1800 DPI-variant was. Er zijn acht programmeerbare knoppen aanwezig, waarbij deze knoppen een miljoen kliks zouden moeten overleven.

De G400 komt ook met software, vergelijkbaar met die van de gaming-toetsenborden. Hiermee kan je bepaalde commando’s aan toetsen toekennen en bijvoorbeeld een eigen profiel maken voor DPI-instellingen. De muis heeft drie voetjes gemaakt van polytetrafluorethyleen die zouden moeten zorgen voor een lage weerstand.

De nieuwe muis van Logitech zou rond midden juli verkrijgbaar zijn, komt met drie jaar garantie en heeft een adviesprijs van $49.99. Deze prijs zou, net als bij vele Logitech-producten, lager uitvallen in de winkel. Drie