1 min

Tags in dit artikel

,

Sharkoon voegt nieuwe behuizing toe aan haar T-serie, de T5 Value. Deze mid-tower is uitgerust met een window en heeft, voor z’n bescheiden prijs van rond de 50 euro, toch nog een zwartgespoten innnerlijk.

De T5 Value heeft een grootte van 475 (L) bij 200 (B) bij 440 (H) mm en heeft een zijpaneel met window. Zowel het exterieur als interieur hebben een zwarte afwerking meegekregen.

De behuizing heeft vijf externe 5,25"-bays voor bijvoorbeeld optische drives en vijf interne 3,5"-bays voor harde schijven.
Bepaalde onderdelen van de behuizing hebben een gereedschapvrije installatie, zoals de drive-bays voor 5,25"-apparaten. Het moederbord-tray heeft daarnaast een uitsparing voor makkelijke installatie van processorkoelers en enkele gaten voor het wegwerken van kabels.

Standaard komt de behuizing met twee ventilatoren: één 120 mm aan de voorkant en één aan de achterkant. Beide ventilatoren zijn uitgerust met blauwe LEDs. De behuizing zou binnenkort verkrijgbaar moeten zijn voor een prijs van rond de 50 euro.