1 min

Na het uitkomen op verschillende platformen, een film en tal van andere dingen is Angry Birds nu ook beschikbaar voor Windows Phone 7. Wie de game wilt spelen op een Windows Phone 7 toestel moet wel 2,99 dollar betalen alvorens ze het spel kunnen downloaden.

Volgens de website Geek telt om deze reden Windows Phone 7 nu pas mee. Met miljoenen spelers wereldwijd is Angry Birds inderdaad ook wel een "Big Deal." Wanneer je de kleine drie doller teveel van het goede vindt of niet in staat bent om een betaling te voltrekken kan er ook een proefversie aan worden geschaft om toch nog aan de gang te kunnen met de boze vogels.

Volgens de eerste berichten ziet Angry Birds er zeer goed uit op Windows Phone 7 en de gebruikerservaring zou gelijk zijn aan andere telefoons. Het switchen tussen Angry Birds en andere applicaties wordt echter nog wel belemmerd door Windows Phone 7 en daardoor zal je soms te maken hebben met een force close van de applicatie. Dit probleem wordt echter verholpen met de aankomende Mango update. Ook kan zich het probleem voordoen dat wanneer je naar je homescreen gaat en vervolgens weer terug gaat naar Angry Birds, dat de applicatie opnieuw wordt ingeladen en je weer opnieuw kan beginnen. Dit zijn tijdelijke problemen die met de Mango update worden verholpen.