1 min

Tags in dit artikel

, ,

Er zijn foto’s opgedoken van een nieuwe smartphone van HTC. Het zou gaan om de Eternity die een aardige krachtpatser blijkt te zijn. Helemaal wanneer we naar de specificaties van de smartphone kijken.

Zo heeft de Eternity een 4,7 inch lcd-scherm waarmee we een vrij ‘nieuwe’ afmeting in smartphoneland zien. De vraag is of 4,7 inch niet wat te groot zal worden. Verder heeft de Eternity een singlecore Qualcomm-processor aan boord die zijn werk doet op een snelheid van 1,5 GHz. Daarnaast heeft de smartphone van HTC op de achterzijde van de telefoon een camera van acht megapixels en vinden we een frontfacing camera van 1,3 megapixels.

De Eternity van HTC zal gaan draaien op Windows Phone 7 met de Mango-update. Verder treffen we 512 MB geheugen aan en heeft de gebruiker de beschikking over 32 GB aan opslagruimte. Verder treffen we een accu aan met de capaciteit van 1650 mAh en is de smartphone in staat om media te delen via DNLA, in de 720p-resolutie video’s op te nemen en zal het gewicht onder de 170 gram blijven.