1 min

Tags in dit artikel

Prolimatech komt met nieuwe koelers met camouflage-kleuren. Deze kleurstelling past zij toe op de welbekende Megahalems en de Genesis. Deze nieuwe koelers zouden goed passen bij de Sabertooth-moederborden van Asus, die dezelfde kleurstelling kennen.

Geheel ongebruikelijk is een andere kleurstelling niet bij Prolimatech: begin 2009 kwam het bedrijf met de Megahalems. Deze kende vooralsnog alleen een standaardversie met aluminium-vinnen. Spoedig volgde een zogeheten Shadow-editie en een Super Mega (met koperen vinnen). Ook staat een Black-editie (met matzwarte vinnen) op de planning.

Bij de nieuwe camouflage-koelers zijn er groen- en zwart-tinten gebruikt. Op de foto’s (van Expreview) zijn de koelers te zien, waarbij ze zijn geïnstalleerd op een Sabertooth-moederbord van Asus.
Qua afmetingen, gewicht en koelvermogen zal er naar alle waarschijnlijkheid geen verschil zitten in vergelijking met de standaard-versies van deze koelers.

Gezien de aparte kleurstelling en de beperkte combinatie met moederborden (de Sabertooth-versies zijn slechts op enkele moederborden uitgerust) zullen de koelers waarschijnlijk in een zeer beperkte oplage verkocht worden. Wanneer ze verkrijgbaar zijn en tegen welke prijs is nog niet bekend.

Prolimatechs koelers kwamen bij onze eigen testen goed uit de bus. Het merk weet goede koelers te ontwikkelen, terwijl ze een relatief hoge prijs hebben.