1 min

Electronic Arts (EA) heeft bekendgemaakt dat de game Star Wars: The Old Republic momenteel het pre-order record aan het verbreken is. Het gaat dan wel alleen om het record aantal pre-orders bij Electronic Arts en niet bij game uitgevers. Toch is het opmerkelijk te noemen dat de Star Wars game het zo goed doet. EA geeft namelijk wel meer toptitels uit, dat te denken van Battlefield, Fifa en niet te vergeten The Sims.

Electronic Arts noemde helaas geen exacte aantallen dus we moeten het doen met de mededeling dat de nieuwe Star Wars game de meest voorbestelde game is ooit van de uitgever. Het bedrijf gaf ook aan dat de voorbestellingen van de nieuwe Battlefield 3, welke op 27 oktober in de winkel verschijnt, ook 10 maal hoger is dan bij vorige delen.

Electronic Arts heeft de lanceerdatum voor Star Wars: The Old Republic nog niet bekendgemaakt, ook zal op de dag van de lancering mogelijk niet iedereen voorzien kunnen worden van een exemplaar. EA heeft laten weten dat het de exemplaren van de game geleidelijk op de markt zal brengen om overbelasting van de servers op internet te voorkomen. Star Wars: The Old Republic is namelijk een MMO, massive multiplayer online game.