1 min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

De recent door Research in Motion (RIM) gelanceerde Bold 9900 krijgt binnenkort al een revisie. De reden van deze revisie is echter nog onduidelijk.

Het zal hierbij waarschijnlijk gaan om een hardware aanpassing. Echter zou het uiterlijk van de BlackBerry Bold 9900 ongewijzigd blijven. Deze keuze is erg verstandig omdat de Bold 9900 een succesnummer is voor RIM en het wijzigen van het uiterlijk van deze telefoon zou dit wel eens kunnen veranderen. De lancering van de Bold 9900 liep vertraging op doordat er een fout werd gevonden in het circuit board van de smartphone.

Volgens de geruchten zou de wijziging dan ook betrekking hebben op dit probleem. Daarnaast gaat er ook het gerucht dat Research in Motion de camera van de Bold 9900 zou updaten waarbij ook een auto-focus ondersteuning zijn intrede zal doen. Als laatste gaat het gerucht dat RIM een wijziging door zou voeren in de Bold 9900 om aan de eisen van providers te voldoen. RIM zou hiermee de mogelijkheid creëren hun toestel via meerdere providers aan te kunnen gaan bieden. Research in Motion heeft echter nog geen reactie gegeven op de kwestie.