1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Apple heeft in een verklaring tegenover de website All Things Digital laten weten dat zij problemen in iOS 5 hebben gevonden die er toe kunnen leiden dat sommige iPhone eigenaren een slechtere batterijduur ervaren dan zij hadden verwacht. Apple werkt momenteel aan een oplossing.

In de korte verklaring laat Apple weten dat zij notie hebben genomen van het feit dat er een klein aantal gebruikers last zou hebben van tegenvallende prestaties met de accu in hun nieuwe iPhone 4s of ander toestel met iOS 5. Apple laat weten dat zij een paar kleine bugs hebben gevonden die verantwoordelijk zijn voor de problemen rondom de accuduur van Apple’s nieuwe software. Buiten deze statement koos Apple ervoor om verder niet uit te wijden over de problemen.

Kort na de release deden er op internet zich steeds meer berichten op over tegenvallende prestaties van de accu van de iPhone 4S. Zo stroomde de support forums van Apple vol met berichten hierover en ondanks dat Apple geen oplossing of begeleiding bied, staan er op dit zelfde forum verschillende mogelijke oplossingen. De problemen zou echter afhankelijk zijn van het feit op welk netwerk je je bevind, wat je gebruikers patroon is en enkele andere factoren. Sommige gebruikers ervoeren succes met het minimaliseren van het aantal notificaties en de feature die je tijdszonde checkt uit te zetten.