2min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Volgens bronnen die bekend zijn met de gang van zaken binnen Apple en de productie van de iPad verschijnen er volgend jaar maar liefst twee nieuwe iPads. Een iPad 2S in maart en een iPad 3 aan het einde van het jaar, waarbij de 2S een upgrade is van de huidige iPad 2.

Zo zou Apple op korte termijn beginnen aan de productie van een nieuwe versie van de iPad 2 welke in maart 2012 op de markt zal komen. Echter gaat het hier niet om de iPad 3 maar om een verbeterde versie van de iPad 2, een iPad 2S dus. De kans is dus aanwezig dat we in maart een iPad 2S kunnen verwelkomen in het assortiment van Apple en niet de iPad 3. Deze verbeterde versie van de iPad 2 zou qua ontwerp vrijwel identiek zijn aan de iPad 2, de iPad 2S zou mogelijk alleen nog iets dunner zijn en verder zouden de specificaties zijn aangepast zodat de accu langer mee kan op een volle lading.

De iPad 3 zou volgens de bronnen wel op het programma staan voor 2012 maar pas in het derde kwartaal van 2012. Daarnaast zou het design van de derde generatie iPad’s volledig anders zijn dan de voorgangers. Echter gaat het hier vooralsnog om geruchten. Er is nog niets door Apple bevestigd en we hoeven, wanneer we kijken naar het verleden, ook niet te verwachten dat Apple iets gaat bevestigen.