1 min

Tags in dit artikel

,

De nieuwe Ridge Racer die op de PlayStation Vita uit zal komen zal een bijzonder simpele en uitgeklede versie van het spel zijn. Dit valt op te maken uit de impressies van de volledige game.

Het lijkt er namelijk op dat de game op de markt zal komen met in het spel slechts drie circuits en vijf voertuigen. De drie racebanen zijn daarnaast afkomstig uit eerdere delen van Ridge Racer. De circuits Harborline 765, Highland Cliffs en Southbay Docks zijn gelukkig ook omgekeerd te rijden waarmee er zes mogelijke banen in het spel zullen zitten. Over welke auto’s er tot de beschikking staan is nog niets bekend.

Het ziet er dus naar uit dat er niet veel variatie in de game zal zitten. De keerzijde van het beperkt aantal banen en voertuigen is dat de game iets goedkoper zal zijn dan andere PS Vita-titels. Omgerekend zal de prijs voor Ridge Racer 29,99 euro bedragen. Andere titels zijn iets duurder met een prijskaartje van ruim 40 euro. Er zou wel Downloadble Content (DLC) op de planning staan voor Ridge Racer maar naar verwachting zal deze niet gratis zijn.