1 min

Tags in dit artikel

, ,

SSX is twee weken uitgesteld en zal nu verschijnen op 2 maart. In de game kan je naar hartenlust besneeuwde bergen onveilig maken op je snowboard.

In een poging om een zo goed mogelijke game op de markt te zetten heeft Electronic Arts besloten om de snowboard-game twee weken uit te stellen. Op de officiële website van de game valt te lezen dat het team recent heeft besloten dat zij de game enkele weken uit zouden stellen om zo een beter product op de markt te kunnen zetten. Het team achter SSX laat weten dat zij "de game voor jullie maken en er dus wel zeker van willen zijn dat jullie hem geweldig zullen vinden."

Daarnaast stelt creative director Todd Batty dat dit het eerste project is in zijn tien jaar van ontwikkelen waarin hij graag nog meer uren in zou willen steken. De kleine veranderingen die hij maakt in deze uren zouden volgens eigen zeggen niet opvallen na een of twee uur spelen maar wel na weken of maanden spelen. Bij SSX zou de studio deze tijd kunnen nemen. Dit betekent dus dat de opvolger van SSX Blur uit 2007 nu gepland staat voor een release op 2 maart in Europa.