1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Hoewel Techzine gisteren nog berichtte over het feit dat Skyrim deze maand nog een update naar 1.4 zal krijgen, kunnen wij nu melden dat een beta-versie beschikbaar is. Deze is voor enthousiastelingen te downloaden en is vooralsnog op eigen risico.

De update wordt volgens de ontwikkelaar momenteel nog volop getest, maar is al voldoende speelbaar. Er kunnen zich nog wel enkele problemen voordoen.

Bethesda heeft deze beta-versie mogelijk uitgegeven om via enthousiastelingen eventuele achtergebleven foutjes te achterhalen. De update wordt nog niet automatisch aangeboden aan de spelers via stream. Wanneer je de update wil installeren zal je als speler namelijk enkele handelingen moeten verrichten.

Wanneer je de update wilt installeren, zul je in Steam bij je instellingen onder "Account" het vakje van "Change" moeten aanvinken. Vervolgens kun je de Skyrim-update selecteren. De update brengt een groot aantal fixes met zich mee. Daarnaast brengt de update ook de Creation Kit met zich mee en zal ook Steam Workshop worden toegevoegd.