1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

De dag waar veel Skyrim-enthousiastelingen op hebben gewacht is vandaag eindelijk aangebroken. Bethesda, de ontwikkelaar achter Skyrim, heeft namelijk officieel de "Creation Kit" uitgebracht voor het spel.

Volgens velen kan met het uitbrengen van deze Creation Kit nu pas echt de pret beginnen voor het spel. Meer dan eens wordt er namelijk beweerd dat de kracht van The Elder Scroll-games zit in de aanpasbaarheid van de spellen. Met de Creation Kit kunnen ontwikkelaars namelijk naar hartenlust tekeer gaan met het spel om zo bijvoorbeeld nieuwe wapens of quests te maken. Er waren al ontwikkelaars die dit deden zonder de Creation Kit, maar de stroom aan mods zal nu pas echt los gaan barsten.

Naast de Creation Kit brengt de update nog meer nieuws naar het spel. Zo brengt de update naast de Steam Workshop ook het Skyrim high-resolution texture pack met zich mee. Dit pack zal de textures van de game oppoetsen, waardoor de graphics een stuk beter zullen worden. De update is vandaag door Bethesda uitgerold en zal automatisch worden gedownload door Steam. Gebeurt dit niet, dan kan je het pakket ook op de website van ontwikkelaar Bethesda vinden.