1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Begin deze week werd het nieuws bekend dat Fujitsu zich op een nieuwe markt zal storten. Vandaag kunnen wij melden dat de fabrikant inmiddels een vooraankondiging heeft gedaan voor haar eerste smartphone voor de Europese markt.

De fabrikant zal deze smartphone presenteren op het Mobile World Congress (MWC). Om de consument al warm te laten lopen voor deze nieuwe smartphone, heeft de fabrikant alvast wat details losgelaten. Wat we hieruit kunnen opmaken is dat Fujitsu met de smartphone in ieder geval iets unieks en onderscheidend op de markt gaat brengen.

Zo zal de telefoon een quad-core Tegra 3 processor aan boord hebben en beschikken over een 4,6 inch groot scherm. Wanneer we naar het besturingssysteem kijken zien we Android versie 4.0 (Ice Cream Sandwich). De telefoon zal daarnaast zowel stof- als waterdicht zijn. Een opmerkelijke feature is de vingerprintscanner. Hiermee zal de gebruiker mogelijk zijn of haar toestel kunnen ontgrendelen.

Verdere details over de telefoon gaf de fabrikant niet vrij. Hiervoor zullen we moeten wachten tot het MWC haar deuren opent. Deze beurs vindt plaats van 27 februari tot 1 maart in Barcelona, Spanje.