1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Amerikanen die de nieuwe iPad via het internet bestellen om de drukte in de winkels te ontlopen zullen langer moeten wachten op hun nieuwe tablet. De levering van de nieuwe iPad is namelijk uitgesteld naar maandag 19 maart.

Oorspronkelijk stond de uitlevering gepland voor vrijdag 16 maart. Dit is ook de dag dat de nieuwe iPad in de Amerikaanse winkels te vinden zal zijn. Eerder deze week beloofde Apple klanten nog dat zij, wanneer ze de tablet via internet bestellen, de nieuwe iPad op de dag van lancering in huis zouden hebben. Volgens een woordvoerder van Apple is deze belofte nu niet na te komen door de ‘waanzinnige’ vraag naar de nieuwe iPad. Hierdoor zijn de voorraden van Apple sneller uitgeput dan verwacht.

Voor enthousiastelingen is een vertraging van drie dagen een eeuwigheid te noemen. Mogelijk kiezen veel van deze mensen er nu voor om hun geluk te beproeven bij een van de Apple Stores. Of dat de grote vraag naar de nieuwe iPad ook een vertraagde levering tot gevolg heeft in Europa is onduidelijk. Hierover heeft Apple nog geen mededelingen gedaan dus de lancering in Nederland staat nog steeds gepland voor vrijdag 23 maart.