1 min

Begin deze week startte Samsung haar uitrol van de Ice Cream Sandwich updates voor haar Galaxy S II. Naast het uitbrengen van deze update beloofde Samsung ook een update voor de Note voor het einde van dit kwartaal. Echter begint de tijd nu echter te dringen voor Samsung.

Volgens minstens één regionale divisie van Samsung zal de update voor de Galaxy Note op hold staan tot het tweede kwartaal van dit jaar. De Noorse afdeling van Samsung meldde dit nieuws op haar Facebook-pagina na een vraag van een consument uit dat land. Buiten het nieuws dat de update niet beschikbaar zal komen tot in ieder geval het tweede kwartaal, had Samsung verder geen specifieke details te melden.

Het lijkt er dus op dat Samsung een releasedatum op twintig maart niet gaat halen. Dit was dé datum volgens een reclamecampagne van Samsung en Rovio. Laatstgenoemde is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het zeer populaire spel Angry Birds. De uitgever zou op deze datum met een speciale versie van het spel komen die exclusief bedoeld is voor de Galaxy Note.