1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Google heeft via haar Android Developer Blog bekend gemaakt dat een aantal nieuwe landen de beschikking hebben gekregen om betaalde applicaties aan te kunnen bieden. Google biedt vier nieuwe landen de mogelijkheid.

Ontwikkelaars uit Tsjechië, Mexico, Israël en Polen kunnen vanaf nu hun applicaties ook betaald aanbieden en zo de nodige inkomsten vergaren. Ook de mogelijkheid om in-app betalingen te voltrekken is voor deze vier landen toegevoegd. Echter zijn enkel Tsjechië en Polen landen die het meeste nieuws te bieden krijgen. Mexico en Israël konden hun applicaties namelijk al betaald aanbieden via een AdSense-account. Dit gebeurde dan echter wel in dollar-prijzen.

Google biedt deze landen nu echter een degelijkere oplossing voor deze landen. Vanaf nu worden de betalingen voltrokken in de valuta die in dat land van kracht is. Hiervoor dienen ontwikkelaars echter wel alles van hun AdSense-account te migreren naar een nieuwe Google Play-account. Met deze vier nieuwe landen ondersteunt Google inmiddels 31 landen.