2min

Tags in dit artikel

, ,

HTC komt in de toekomst met een opvolger van de Wildfire S. Er zijn namelijk een tweetal foto’s uitgelekt van de HTC Wildfire C. Binnen de deuren van HTC luistert het model naar de code-naam "Golf".

De HTC Golf zal echter door het leven gaan als de Wildfire C, wanneer de smartphone op de markt gebracht wordt. De smartphone is de directe opvolger van de Wildfire S. Hiermee is dit toestel de derde generatie van de Wildfire-serie van het Taiwanese merk. Naast de Wildfire C komen er in de toekomst mogelijk ook andere smartphones van HTC uit met de toevoeging C. Naast de Wildfire S kenden we in het verleden bijvoorbeeld ook de Desire S als opvolger van de Desire. De Wildfire C werd vastgelegd door de website IT Pro Portal.

De uitgelekte smartphone van HTC zal naar alle waarschijnlijkheid één van de instapmodellen van HTC worden. Daarmee neemt het toestel de positie van de Wildfire S in. Dit toestel zal verdwijnen wanneer de C-versie van de Wildfire op de markt verschijnt. De smartphone die onder andere zal beschikken over een vijf megapixel camera zal volgens verschillende websites rond de 150 euro moeten kosten.

Voor deze prijs krijg je een aantrekkelijke smartphone die zal draaien op Android 4.0 en welke voorzien is van 512 MB werkgeheugen. Daarnaast zal het scherm van de Wildfire C 3,2 inch groot zijn en een resolutie van 480×320 hebben. Voor de opslag van content beschikt de gebruiker over vier gigabyte aan ruimte. De singlecore-processor zal een snelheid van 800 MHz hebben.