1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Google is deze week druk bezig met het updaten van een deel van haar applicaties, de fabrikant bracht deze week al een aantal updates uit voor verschillende software. Zo ook blijkt iOS aan de beurt te zijn geweest. De Google+ voor de iPhone kreeg namelijk een update voorgeschoteld.

Zo maakte Google afgelopen woensdag haar maildienst Gmail een stukje interactiever voor het gebruik van Google+, vanuit de e-mail-client. Daarnaast ontving ook Google Maps voor Android een update welke de nodige nieuwtjes bracht. Vandaag is het de beurt aan de iPhone-applicatie van Google+. Wanneer je bekend bent met deze applicatie, zal je vast weten dat er best wat verbeterd kon worden aan de software en het uiterlijk van de app.

De negatieve feedback zal Google aan het denken hebben gezet en de fabrikant geeft met het uitbrengen van de update gehoor aan deze klachten. De update brengt namelijk de nodige veranderingen in de applicatie. Zo is de interface onder handen genomen en is er behoorlijk wat aan het uiterlijk gesleuteld. Volgens eigen zeggen zou Google daarnaast de applicatie ook onder de motorkap behoorlijk aangepast en verbeterd hebben, om deze soepeler te laten lopen.