De iOS-variant van de applicatie Foursquare heeft een grote make-over ondergaan. De applicatie ontving een grote update, waarin onder andere het uiterlijk flink op de schop ging.

Dankzij deze update is de software inmiddels aanbeland bij versienummer 5.0. De veranderingen aan de applicatie zouden onder andere de look en feel van Foursquare flink moeten verbeteren. Zo is het aantal tabbladen bijvoorbeeld geslonken, hiervan zijn slechts drie stuks overgebleven. Daarnaast werd de tijdlijn flink aangepakt en ging ook de kaart-integratie op de schop.

De veranderingen hebben ervoor gezorgd dat de applicatie een stuk strakker en doeltreffender oogt. Foursquare legtdaarnaast nu ook meer nadruk op afbeeldingen. Met ingang van versie 5.0 zal Foursquare daarnaast ook meer doen met de data van vrienden. Wanneer vrienden bijvoorbeeld vaak bij die ene gezellige kroeg in Den Bosch te vinden zijn en jij op zoek bent naar een kroeg in die stad, zal Foursquare deze dan ook aanraden boven andere opties. Naast de iOS-versie zal ook de applicatie voor Android binnenkort een zelfde update krijgen.