1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Samsung zal op 15 augustus een nieuw apparaat uit de populaire Galaxy-familie lanceren. Dit heeft Samsung bekendgemaakt middels uitnodigingen aan de Amerikaanse pers.

De fabrikant heeft uitnodigingen gestuurd naar de Amerikaanse pers voor een evenement op 15 augustus. In de uitnodiging laat Samsung weten dat op deze datum een nieuw Galaxy-apparaat zal worden gelanceerd. Om wat voor apparaat het precies gaat is nog onduidelijk. Het evenement vindt vlak voor de IFA-beurs in Berlijn plaats, de kans is groot dat Samsung het product daar aan de Europese pers presenteert.

Volgens Samsung zou het gaan om een zeer belangrijke aankondiging en onthulling van een nieuw lid uit de Galaxy-familie. Of het hierbij om een nieuwe tablet of smartphone gaat is onbekend. De uitnodiging is verstuurt door Samsung Electronics, de afdeling die verantwoordelijk is voor de smartphones luistert echter naar de naam Samsung Telecommunications.

Het meest voor de hand ligt de lancering van de Galaxy Note 2 of de Galaxy Note 10.1, op basis van de uitnodiging zetten wij ons geld op de laatste. Al blijft het altijd moeilijk te voorspellen.