1 min

Het nieuws dat de 2011-modellen van Sony geen update naar Android 4.1 Jelly Bean zullen krijgen mag met een korreltje zout worden genomen. Sony heeft namelijk een verklaring gegeven die opheldering biedt.

Eerder leek het erop dat alle 2011-modellen van Sony geen update naar Jelly Bean zouden krijgen. uit een verklaring van Sony blijkt nu echter dat dit nog niet zeker is. Sony heeft namelijk laten weten hard te werken aan de updates naar Ice Cream Sandwich. Eerder werd er door een medewerker van Sony gesteld dat het bedrijf niet dezelfde ondersteuning zou bieden voor Jelly Bean. De fabrikant heeft nu laten weten dat dit nog niet uitgesloten kan worden.

Sony heeft laten weten momenteel de mogelijkheden te onderzoeken voor updates naar nieuwere versies van het Android-besturingssysteem. Volgens verschillende media mag deze verklaring gezien worden als een definitieve bevestiging dat Jelly Bean naar enkele oudere toestellen van Sony zal komen. Er zijn namelijk een aantal toestellen die de nieuwste versie van Android aan zouden moeten kunnen.