1 min

Tags in dit artikel

, , ,

De nieuwe Sony HMZ-T2 Personal 3D Viewer werd niet aangekondigd tijdens de persconferentie van Sony op de IFA maar is wel degelijk aanwezig, deze nieuwe verbeterde versie van de oude HMZ-T1 lijken in eerste instantie veel op elkaar. Zowel het uiterlijk als de specificaties komen grotendeels overeen.

Vorig jaar hebben we de vorige versie van de HZM-T2 Personal 3D Viewer getest, de HMZ-T1. De HMZ-T2 lijkt erg veel weg te hebben van zijn voorganger. Het apparaat bestaat nog steeds uit twee 0,7-inch OLED schermen die in een hoek van 45 graden 3D beelden kunnen weergeven, ook lijkt het erop dat dezelfde Virtualphones techniek ingebakken zit, deze techniek moet de illusie wekken van een 360 graden 5.1 surround sound systeem.

De HMZ-T2 onderscheid zich van de HMZ-T1 door zijn wat meer verfijnd design, dit maakt de T2 wat lichter en comfortabeler. Daarnaast heeft de HMZ-T2 een 3.5mm jack waar eigen oordopjes of koptelefoon in kan worden gestoken en verliest daarmee de geïntegreerde koptelefoon van de HZM-T1. Overigens ondersteunt de HMZ-T2 ook 24p True Cinema met 24 frames per seconde.