1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Apple heeft een grote update uitgebracht voor de bèta van iOS 6, in de vorm van een vernieuwde App Store . De update is geheel aan de server-zijde van het besturingssysteem, dus er hoeft geen nieuwe update voor iOS geïnstalleerd te worden.

Ten eerste is de Genius tab van de App Store geactiveerd, maar deze lijkt op dit moment nog niet functioneel, wanneer de Genius tab aangeklikt wordt geeft deze de melding dat er geen aanbevelingen voor applicaties zijn gevonden.

De grotere verandering zit hem in het vernieuwde uiterlijk van de iOS 6 App Store. Deze heeft een vergelijkbare interface met de Chomp-applicatie gekregen. Chomp is een aantal maanden geleden door Apple gekocht. Voorheen was Chomp een zoekmachine-applicatie die door een aantal sleutelwoorden in te voeren relevante applicaties op het internet vindt. Nu is deze technologie dus doorgevoerd in de App Store.

iOS 6 wordt waarschijnlijk op 12 september gepresenteerd. Het nieuwe mobiele besturingssysteem is mogelijk diezelfde dag nog beschikbaar om te downloaden.