1 min

De volgende Nexus smartphone van Google kent weinig geheimen meer, wat komt door alle gelekte informatie die de laatste paar weken naar buiten is gekomen, nu is er ook een persfoto van de LG Nexus 4 gelekt.

De foto is afkomstig van @evleaks, bekend van grote hoeveelheden gelekte foto’s en informatie van nog niet gelanceerde telefoons, heeft een persfoto op Twitter geplaatst waarop de LG Nexus 4 van alle kanten te bewonderen is. De LG Nexus 4 lijkt qua ontwerp veel op de Samsung Galaxy Nexus maar met een paar kleine veranderingen als de positionering van de luidsprekers, de camera en een glitter achterkant.

De foto verschilt ook met eerdere gelekte afbeeldingen in de vorm van een vervangen "with google" tekst door een groot Nexus logo. Zie afbeelding hieronder van de oudere gelekte foto.

De LG Nexus 4 zal volgens geruchten aangekondigd worden op 29 oktober tijdens een speciaal evenement, verder zou de telefoon gebruik gaan maken van een 4.7 inch IPS scherm met een resolutie van 1280 x 768 pixels, een 1,5 GHz. quad-core Snapdragon S4 CPU, 2 GB werkgeheugen en een 8 megapixel camera. Verder zou de telefoon een niet uitneembare batterij bevatten en in een 8GB en 16GB variant komen en draaien op het Android 4.2 besturingssysteem.