Galaxy Note 10.1 krijgt extra’s bij Android 4.1

Abonneer je gratis op Techzine!

Samsung voegt een extra reden toe om het wachten op de Android 4.1-update voor de Galaxy Note 10.1 nog wat minder draaglijk te maken. Het Koreaanse bedrijf heeft laten weten de Android-update te vergezellen met de Samsung Premium Suite welke gratis een aantal extra programma’s toevoegt.

Dankzij de update naar Jelly Bean kunnen gebruikers van de Premium Suite maar liefst 16 applicaties tegelijkertijd openen, elke applicatie kan worden versleept, verkleind, vergroot, of vastgeprikt, dit laatste zodat deze altijd bovenop verschijnt.

Verder is Samsung’s AirView ingebakken in de Premium Suite, dit stelt gebruikers in staat om previews te krijgen van e-mails, video’s en afspraken door de S Pen boven het scherm te houden. Ook krijgen gebruikers van de Premium Suite applicaties zoals Easy Clip, Quick Command, Photo Note, Paper Artist en een verbeterde S Note applicatie.

Het enige wat ons nu nog weerhoudt van dit brede assortiment aan mogelijkheden, is de daadwerkelijke uitrol van de update voor de Samsung Galaxy Note 10.1.