1 min

Vorige week vrijdag schreven we over de eerste video die Samsung naar buiten bracht over de nieuwe Premium Suite die het bedrijf gaat leveren bij Android 4.1.2. Vandaag brengt Samsung de tweede video in de reeks uit.

In de tweede video over de Samsung Premium Suite wordt de nadruk gelegd op een aantal krachtige multimedia-functionaliteiten die de suite met zich mee zal brengen. Met Paper Artist is het makkelijk om een sfeer mee te geven aan een foto, deze kunnen na installatie van het nieuwe pakket met weinig licht genomen worden dankzij de Low Light Shot-functionaliteit. De functie Best Face neemt vijf foto’s achter elkaar en laat je de beste gezichten van mensen kiezen uit deze genomen foto’s. Als laatste is er het nieuwe Camera Easy Snap, deze brengt gezichtsherkenning naar het instellingenmenu en vertelt je hoeveel gezichten de smartphone detecteert in de camera-preview.

Qua toegankelijkheid komt de Samsung Premium Suite ook met een aantal verbeteringen. Easy-mode stelt de nieuwe smartphonegebruiker in staat om widgets in te stellen op het startscherm. Verder is er ook Sound Balance, wat gebruikt kan worden om de balans van het volume tussen beide kanten van een koptelefoon in te stellen.

Hieronder deel 2 van de videoserie, waarin de Premium Suite gedemonstreerd wordt.