1 min

Google Currents, heeft een update gehad naar versie 2.0. Currents biedt een interface waarin nieuws eenvoudig te lezen is. Google Currents is vooralsnog alleen te gebruiken is op Android-apparaten, aan de applicatie zijn dankzij de update een aantal interessante aanpassingen doorgevoerd.

Zo is er nu een Editie-sidebar, waarmee snel genavigeerd kan worden naar de juiste uitgever en daarnaast kun je verticaal scrollen om te zoeken naar een artikel. Door horizontaal te scrollen kun je bij de volgende uitgever kijken. Ook is er een filter voor het markeren van secties die je aanspreken en kun je nieuws opslaan wanneer je het interessant vindt, zodat je dit offline nog eens kunt bekijken.

Het sterke punt van de applicatie is dat het verschillende uitgevers bij elkaar brengt die nieuws brengen vanuit verschillende invalshoeken. Wanneer je dit combineert met de nieuwe feature om al het belangrijke nieuws te bekijken, weet je dat je altijd up-to-date blijft van alles wat zich in de wereld afspeelt. Klik hier om de app te downloaden in de Play Store.