1 min

Apple bracht gisterenavond een update voor iOS-apparaten uit, maar ook de Apple TV mocht rekenen op nieuwe software. Dankzij de nieuwste update voor Apple’s hobbyproject wordt onder andere ondersteuning voor Bluetooth-toetsenborden en iTunes in the Cloud toegevoegd.

De update voor de Apple TV is geldig voor de tweede en derde generatie van het TV-accessoire. De grootste toevoeging is dat er ondersteuning voor toetsenborden via Bluetooth wordt toegevoegd. Gebruikers kunnen hierdoor beter zoeken door de content waartoe het apparaat toegang heeft, zonder dat ze een iOS-apparaat tevoorschijn moeten toveren.

Een simpele maar belangrijke functie van iTunes 11, de speel hierna af-functie, wordt ook aan de Apple TV toegevoegd. Dankzij deze functie kunnen gebruikers een muzieknummer of video in de wachtrij zetten om af te spelen na het huidige nummer.

Dankzij iTunes in the Cloud-ondersteuning kunnen ook gebruikers die geen iTunes Match-abonnement hebben, hun gekochte content streamen naar de Apple TV.