1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Een Koreaanse website claimt screenshots van de onaangekondige Samsung Galaxy Smart Watch te bezitten. Het ontwerp van het apparaat zelf laat zich niet zien in de foto’s, een eerste indruk van de specificaties valt eveneens niet op te maken uit het mogelijke lek.

Nu Apple in het Smart Watch-bootje zou zijn gestapt, lijkt een rage op te laaien. Steeds meer bedrijven willen een stuk van de taart, zo ook Samsung. De fabrikant zou werken aan een Galaxy Smart Watch, afgekort Galaxy Watch.

De beelden laten de codenaam Altius zien, een naam die oorspronkelijk geassocieerd wordt met de Galaxy S IV. Een gelijktijdig debuut is dus niet ondenkbaar. Het horloge lijkt te draaien op een versie van Android en heeft een LCD-scherm met een resolutie van 500 x 500 pixels. De schuifbalkjes wijzen op een touchscreen.



De beelden zijn natuurlijk makkelijk te vervalsen en de authenticiteit ervan is door Samsung niet bevestigd. Of Samsung en Apple echt aan een Smart Watch werken blijft speculatie. Mogelijk is Samsung van plan om de Galaxy Watch tegelijkertijd met de Galaxy S IV aan te kondigen.