1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Goed getimede geruchten rond de door Motorola te fabriceren Google X Phone suggereren dat het apparaat een pittige 16 megapixel camera draagt. Een tweede camera zou zijn voorzien van eye-scrolling techniek.

De 16 megapixel camera op de achterkant krijgt gezelschap van een even aardige 5 megapixellens aan de voorzijde, met lichtsensoren en de geruchtmakende eye-scrolling techniek, die technologie werd in de wandelgangen ook al toegekend aan de Samsung Galaxy S IV. De X Phone zou daarnaast een 4,7 inch full HD-scherm bevatten en wordt aangestuurd door een 2,3 GHz Nvidia Tegra 4i-chipset.

Eerder spraken geruchten al van het gloednieuwe Android 5.0 Key Lime Pie op de X Phone, waarmee Google’s speeltje deze zomer als eerste zou debuteren met de nieuwe versie van het OS. Naar verwachting presenteert Google het model op Google I/O-beurs dit jaar.

De timing van dit lek is ook bijzonder goed, drie dagen voor de introductie van Samsung’s Galaxy S IV. Deze interessante specificaties kunnen zomaar Google’s poging zijn tot het dempen van de impact van de Galaxy S IV.