1 min

Tags in dit artikel

, ,

HTC is op dit moment bezig met een Windows Phone 8-apparaat dat er ongeveer hetzelfde uit zal zien als de HTC One. Dit meldt Neowin op basis van een anonieme bron.

Het apparaat heeft naar verluidt een schermgrootte van 4 à 5 inch, een metalen omhulsel, Beats Audio en draait de GDR3-update voor Windows Phone 8. De HTC One heeft overigens een 4,7 inch scherm, maar het is onduidelijk of de Windows Phone-versie hetzelfde scherm zal krijgen. Mogelijk heeft de HTC One met Windows Phone ook de UltraPixel-technologie voor de camera.

De telefoon zal waarschijnlijk in de herfst aangekondigd worden en dan later dit jaar nog verschijnen.

Het is geen verrassing dat de HTC een smartphone als de HTC One aanpast om er Windows Phone op te zetten. De One is goed ontvangen en troeft volgens sommigen zelfs de Galaxy S4 van Samsung af, die al jaren topper is.

Mocht de bron het bij het juiste eind hebben, dan betekent dat ook dat de GDR3-update voor Windows Phone ergens eind dit jaar zal verschijnen en dat er mogelijk nieuwe Windows Phones van alle fabrikanten verschijnen, gezien de GDR3-update ondersteuning voor 1080p-schermen en quadcoreprocessors biedt.