Twee gratis games bij voorbestelling Xbox One

Abonneer je gratis op Techzine!

Gamers die de Xbox One bestellen worden door Microsoft voorzien van twee gratis games. De softwaregigant kondigde aan dat het FIFA 14 levert, maar die game is bedoeld voor landen waar de spelcomputer nog dit jaar uitgebracht wordt.

De landen waarin Microsoft’s nieuwe console pas in 2014 op de markt komt zullen vermoedelijk andere games krijgen. Microsoft gaf aan dat het in ieder geval om twee AAA-titels zou gaan. Die waardering krijgt een game wanneer een ontwikkelaar of uitgever er veel geld in heeft gestoken. Om welke games het gaat is niet bekendgemaakt.

Het aanbod waarbij gamers voorzien worden van gratis games is geldig voor alle geplaatste voorbestellingen en ook nieuwe bestellingen komen ervoor in aanmerking, zolang de (digitale) voorraad strekt. De game wordt namelijk als digitale download aangeboden.

Er zijn verschillende Europese landen waar de Xbox One nog dit jaar wordt uitgebracht, maar dat geldt niet voor België en Nederland. Vorige week maakte Microsoft bekend dat het aantal landen waarin de Xbox One in 2013 zou uitkomen werd teruggebracht.