1 min

Tags in dit artikel

, , ,

We hebben de afgelopen weken al met grote regelmaat de behuizing van de iPhone 5C langs zien komen op de redactie. Afbeeldingen in slechte en goede kwaliteit passeerden de revue en soms was dat de moeite waard om er een nieuwsbericht aan te wijden. Zo ook ditmaal, het lijkt er namelijk op dat er een officiële afbeelding van de smartphone is uitgelekt.

Op de afbeelding is de witte variant van de iPhone 5C te zien, met iOS 7 erop. Wat deze afbeelding bijzonder maakt is dat voor het eerst ook de voorkant en de knoppen van het apparaat te zien zijn, zoals we deze mogen verwachten in het uiteindelijke apparaat. De afbeelding is afkomstig van een Roemeense winkelketen. De echtheid ervan is niet te verifiëren.

De Roemeense winkelketen ontving ook een dummy van de iPhone 5C die in de winkels geplaatst kan worden totdat het werkelijke apparaat voorhanden is. Ook daarvan zijn afbeeldingen gemaakt, deze vind je in de galerij bij dit artikel.

Over de componenten van de iPhone 5C bestaat nog altijd veel onduidelijkheid. Geruchten spreken over een Apple A6-chipset en 1GB werkgeheugen. De camera heeft een 8 megapixelsensor tot zijn beschikking. In feite lijkt het daarmee om een iPhone 5 in een goedkopere behuizing te gaan.