1 min

Tags in dit artikel

,

Samsung heeft een nieuwe variant op de Galaxy Tab 3 aangekondigd. De Samsung Galaxy Tab 3 Kids is speciaal ontwikkeld voor kinderen en is voorzien van educatieve toevoegingen en extra veiligheidsmaatregelen, naast een speels uiterlijk.

Samsung heeft de Galaxy Tab 3 7.0 aangepast voor de jongere medemens. Het Koreaanse bedrijf heeft onder andere gedacht aan een timer waarmee voor een bepaalde tijd gebruik gemaakt kan worden van het apparaat. Ook kunnen ouders kiezen welke applicaties hun kind toegang toe heeft om ervoor te zorgen dat er zich geen ongewenste situaties voordoen.


Samsung voorziet de tablet van een aantal hoogwaardige applicaties die voor kinderen ontwikkeld zijn. Ook is er een applicatiewinkel genaamd Kid’s Store gemaakt, gevuld met applicaties die de educatieve voortgang van kinderen moet stimuleren. Men kan in deze winkel ook games, entertainment en digitale boeken terugvinden.

De Galaxy Tab 3 Kids zal in eerste instantie in september in Korea uitgebracht worden, maar daarna zullen ook Afrika, China, Europa, de Verenigde Staten, Zuid-Amerika en Zuid-oost Azië volgen. Een adviesprijs is op dit moment nog niet beschikbaar.